Lavettikuljetukset koko Suomessa          

Hoidamme lavettikuljetukset luotettavasti Etelä-Savosta kaikkialle Suomeen. Meillä on vuosikymmenien kokemus erilaisista koneiden siirroista. Tehokkaalla kuljetuskalustollamme siirrämme niin pienet kuin suuretkin koneet vaivattomasti paikasta toiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pystymme siirtämään kaikenlaiset koneet ja laitteet aina 40 tonniin saakka. Olemme siirtäneet esimerkiksi laivoja ja veneitä, maansiirtokoneita, traktoreita, leikkuupuimureita, metsäkoneita sekä parakkeja.

Meillä on myös erikoiskuljetuksiin tarvittavat luvat. 

Joustavaa kuljetuspalvelua

Ajamme itse kyytiin koneet kuin koneet, joten koneen kuljettajan ei tarvitse aina olla mukana siirrossa. Tämä tuo joustavuutta sekä lavettikuljetuksen tilaajalle että sen suorittajalle.

Lemminkäinen on yksi asiakkaistamme, joiden poravaunut ajamme kyytiin lähes aina itse. Siirron aikana poraaja pääsee joko tauolle tai siirtymään seuraavalle työmaalle.

ADR-lavetti

Meille on myönnetty ADR-luvat, minkä ansiosta kaivinkoneiden polttoainesäiliöt kulkevat lavettikuljetuksen mukana. Säiliön voi nostaa vetopöydän päällä olevalle tasanteelle, ja kauhat mahtuvat ajosiltoja vasten. Hoidamme kuljetukset sallittujen painojen rajoissa.

Ajosillat

Lavettimme loivakulmaisia ajosiltoja pitkin on helppo ajaa kyytiin myös koneet joissa on pieni maavara. Sivuttain siirrettävät ajosillat takaavat sen, etteivät kapeat raidevälit estä lavetille ajamista. Esimerkiksi vanhoissa leikkuupuimureissa, pienissä traktoreissa ja joissakin täryjyrissä on pienet raidevälit, mutta saamme ne kyytiin siitä huolimatta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

0400 945 755

Aukioloajat

Ma:
Sopimuksen mukaan
Ti:
Sopimuksen mukaan
Ke:
Sopimuksen mukaan
To:
Sopimuksen mukaan
Pe:
Sopimuksen mukaan
La:
Sopimuksen mukaan
Su:
Sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!